Villkor

Här är allmänna villkor som avser beställning och användning av tjänster inom webbdesign som vi erbjuder. Som kund är du ansvarig att ta del av villkoren före beställning.

Priser

Läs om våra villkor och se till att du vet vad som gäller.


Information

  Tidsåtgången på webbdesign eller produktion av en hemsida beror på storleken av hemsidan.
  En hemsida med 5-10 sidor och egen design, brukar ta ca 3 veckor att färdigställa. Offerten skall innehålla en ungefärlig leveransplan. Avvikelser kan förekomma.
  Det är kundens ansvar att Gbg24 Webbyrå får allt material såsom texter, loggan, bilder och annan information.
  GBg24 Design reserverar sig rätten att prioritera webbdesignprojekt vid hög belastning.
  Gbg24 Design äger upphovsrätten till allt material på kundens hemsida tills dess att betalningen gjorts till fullo.
  När vi vill överlämna en hemsida till kunden skall denne kontrollera att allting fungerar som önskat. Vi garanterar att hemsidan fungerar vid slutleverans enligt offert. Nya ändringar inkomma efter mottagandet av hemsidan är avgiftsbelagda. När kunden har godkänt hemsidan så upphör GBg24 Designs skyldighet att genomföra uppdateringar.
  Gbg24 Design ger fri support för kontrollpanelen och e-postkonton via mail ,vardagar mellan 10.00 – 16.00. Telefonsupport ges endast till de kunder som tecknat ett serviceavtal.
  Uppdateringar är avgiftsbelagda om ett serviceavtal inte tecknats mellan Gbg24 och kunden. Kunden tar då själv ansvar för att koder, teman, länkar, texter, grafiska element inte ändras på ett sätt att hemsidan upphör att fungerar. Gbg24 Design har inget ansvar för problem med hemsidan som orsakas av ändringar som kunden genomför.
  Enkla hemsidor med unik design utan databas: Uppdatering av bilder och information på hemsidan ingår endast om detta har specificerats i offerten. Då byter vi ut befintliga texter och bilder enligt önskemål.
  Enkla hemsidor ( fast pris ) utan databas: Uppdatering av bilder och information på hemsidan ingår i ex. ett år (   Läs mer ). Då byter vi ut befintliga texter och bilder mot nya 1 gång / mån. Uppdateringar per mån går ej att spara.
  E-handel ( hemsida med databas ): uppdatering av ett antal bilder och information på hemsidan ingår under 3 månader. Då byter vi ut befintliga texter och bilder enligt önskemål. Totala antal ingående banner / bilder 10 st. Det ingår även webbhotell avgiften under första året inklusive support för administrationen, e-postkonton och kontrollpanelen. Eventuella framtida uppdateringar är avgiftsbelagda. Uppgradering av e-handels system med nya funktioner ingår endast om ett serviceavtal tecknats.
Tillbaka