Logo
ATTACKERAD? RING 0709-54 20 44

Information

Personlig Hjälp

DigitalGateKeeper strävar efter den mest optimala lösningen för dig och ditt företag. Vi vet att alla behöver olika typer av säkerhet, och tar stor hänsyn till detta.Kunskap

Vi erbjuder nyheter här på sidan gratis, så ni kan hålla er uppdaterade om till exempel växande hot.

Snabbt Skydd

Så fort vi blivit kontaktade kommer vi att sätta igång med arbetet för att lösa era problem, eller planera hur vi skall sätta igång med en analys.

Kompetens

DGK har i flera år jobbat med säkerhet. Företaget sköts effektivt och har många bra kontakter.

Hur arbetar ni?

Vi kontaktar er för ett möte där vi får reda på mer i detalj vad ärendet handlar om. Efter vi fått reda på vad ert företag kräver, kollar vi igenom vem som har perfekt kompetens för att jobba med uppdraget.

Hur kan jag lita på er?

Vi skapar kontrakt med de företag vi jobbar med, vilket ger oss ett lagligt ansvar att följa det som står. Detta kontrakt går vi självklart igenom tillsammans, erbjuder kopior, och två underskrifter.

Jag är hackad, vad gör jag?

Steg ett: Försök hålla dig så lugn som vanligt. Problem löser man genom att vara lugn och logisk.
Steg två: Identifiera problemet. Vad har hänt? Är det ett virus som krypterat alla dina filer, eller har någon läckt viktig användarinformation?
Steg tre: Om du identifierar problemet bra nog, till exempel vad för virus som infekterat dig, kan du troligen hitta lösningen via google. Annars, gå vidare till steg fyra.
Steg fyra: Få tag i professionell hjälp, till exempel genom att ringa oss, eller kontakta din säkerhetspersonal, för att reducera skadan gjort, eller förebygga ytterligare attacker. Ibland får man tyvärr acceptera att viss data är förlorad, men professionell hjälp kommer självklart göra sitt bästa för att rädda allt möjligt.