Webshop

Vill du sälja skönhetsprodukter, kläder eller inredning online?

Sälj dina produkter på nätet med en snygg webshop från Gbg24. Vårt mål är att du ska bli nöjd. Gör så här att registrera en domän ( webbadress ) och skaffa dig ett webbhotell. Nästa steg är att köpa en webshop. Vi installerar programvaran direkt i ditt webbkonto. Du äger allt när du betalat den totala summan. Leveransen av en webshop är 4-6 veckor. Det ingår även 1 års support & hjälp utan extra kostnad! Vårt fokus är kläder, inredning samt skönhets produkter. Observera att vi kodar själva , därför kan vi exempelvis göra design ändringar precis som du önskar. Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheterna. Ring 0700-23 50 32 eller mejla: design@gbg24.se.

 

Nyheter

Här visas de senaste inlagda produkter på ett automatiskt sätt. Det går att inaktivera det via admin-sidan. Det går även ändra antal produkter som ska visas. Vi hjälper dig att komma igång med all inställningar samt ändringar via administrationen.Utvalda produkter ( test )

Här finns det endast utvalda produkter som visas. Det går att sortera dem också. Allt detta hanteras via admin. Priser, storleken på bilderna, köpknappen även antal produkter i en rad går det att fixa via admin.

Kom ihåg

Du kommer inte bli beroende av oss i framtiden när du köper en webshop från oss. Vi lägger in programvaran i ditt webbhotellkonto. 2. Det gäller en fast pris webshop med betalning i 3 omgångar. När du betalat den totala summan då äger du programvaran.

 

Sälj kläder, inredning, skönhetsprodukter

Kläder

En special webshop för kläder

GBG24 i Göteborg erbjuder en perfekt webshop för dig som vill sälja barnkläder, damkläder och herrkläder online på nätet. Allt går att ändra såsom färger, bildstorlekar, placeringar m.fl.

Smycken

×

Smycken

Sälj smycken på nätet

GBG24 erbjuder en fin webshop för dig som vill sälja Smycken online på nätet. Mejla oss till design@gbg24.se ditt intresse och vi berättar vad vi kan göra. 

Inredning

×

Inredning

En snygg webshop för Inredning

GBG24 i Göteborg erbjuder en perfekt webshop för dig som vill sälja produkter inom Inredning online på nätet.

Mode

×

Mode

En special hemsida för Mode

GBG24 i Göteborg erbjuder en perfekt webshop för dig som vill sälja produkter inom Mode online på nätet.

×
×
×
×